Αναισθησιολογία

Στο κτηνιατρικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο Alphavet δίνουμε εξαιρετική σημασία στις μεθόδους χημικής συγκράτησης και γενικής αναισθησίας που χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια των διαφόρων ιατρικών παρεμβάσεων. Η χορήγηση ηρέμησης και γενικής αναισθησίας γίνεται πάντα παρουσία ειδικού κτηνιάτρου αναισθησιολόγου. Διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα μέσα παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών των ασθενών ζώων.

Υποχρεωτικά πριν το ραντεβού για απεικονιστική εξέταση που χρήζει χημικής συγκράτησης ή γενικής αναισθησίας το ζώο εξετάζεται και σε συνεννόηση με το παραπέμποντα κτηνίατρο διενεργούνται οι προαπαιτούμενες εξετάσεις (πχ. εξετάσεις αίματος, ακτινολογικός ή καρδιολογικός έλεγχος).

Kατά τη διάρκεια των εξετάσεων ο υπεύθυνος κτηνίατρος αναισθησιολόγος παρακολουθεί με σύγχρονα μέσα καθόλη τη διάρκειας της εξέτασης και κατά τη διάρκεια της ανάνηψης τον ασθενή.

Είναι σημαντικό για εμάς να νιώθετε πως το ζώο σας δεν μένει ποτέ μόνο και πως θα πάρει όλη την φροντίδα και προσοχή που απαιτείται για να νιώθει τόσο αυτό όσο και εσείς ασφάλεια τόσο πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την απεικονιστική εξέταση.

Για το ραντεβού και οδηγίες για την προετοιμασία του ζώου πριν την εξέταση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2106201459