Ακτινοδιαγνωστική Ιατρική

Το ακτινοδιαγνωστικό κέντρο Alphavet παρέχει πλήρες απεικονιστικό τμήμα με πολυτομική αξονική και μαγνητική τομογραφία υψηλού πεδίου (High Field MRI), υπερηχοτομογραφία, ψηφιακή ακτινογραφία και ακτινοσκόπηση.

Οι απεικονιστικές μέθοδοι που εφαρμόζονται σήμερα στην καθημερινή κτηνιατρική πράξη είναι η ακτινογραφία, η ακτινοσκόπηση, η υπερηχοτομογραφία, η αξονική και η μαγνητική τομογραφία. Η μία εξέταση μπορεί να υποβοηθάει την άλλη για να πραγματοποιηθεί η διάγνωση του περιστατικού συνεκτιμώντας και τις υπόλοιπες κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις του ζώου.

Οι απεικονιστικές μέθοδοι σχετίζονται άμεσα με την ενδοσκόπηση, την κυτταρολογία και την βιοψία ιστών για να οδηγηθούμε στην τελική διάγνωση.

Υπηρεσίες
Ακτινοδίαγνωσης

Για το ραντεβού και την προετοιμασία του ζώου πριν την εξέταση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο : +30 2106201459

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Πανόπουλος Ιωάννης

Κτηνίατρος, PhD Διδάκτορας Πανεπιστημίου Bologna, Ακτινοδιαγνωστική Ζώων Συντροφιάς

Στην Alphavet υπεύθυνος του απεικονιστικού τμήματος είναι ο Πανόπουλος Ιωάννης, μετεκπαιδευθείς στην ακτινολογία, υπερηχοτομογραφία, επεμβατική ακτινολογία, αξονική και μαγνητική τομογραφία στο πανεπιστήμιο της Bologna, Ιταλία, διδάκτορας στο ίδιο πανεπιστήμιο στο αντικείμενο της τρισδιάστατης απεικόνισης με αξονικό τομογράφο αγγείων του θώρακα και υποψήφιος διπλωματούχος του Ευρωπαϊκού κολλεγίου κτηνιατρικής ακτινοδιαγνωστικής (ECVDI).